4Simplicity maakt gebruik van cookies.
Klik hier voor meer informatie.
jtemplate.ru - free extensions for joomla
./images/header/consultancy.png
Error
  • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING

Consultancy

Doelgerichte ondersteuning op IT-vlak. Advies en hulp in de meest brede zin van het woord. Van abstract en strategisch niveau tot aan de helpdeskmederwerker en gebruikers op de werkvloer. De brug tussen IT en de rest van uw organisatie.

Het woord consultancy is niet meer dan het Engelse woord voor adviserende dienstverlening. Naast dat dit “sexier” klinkt, klinkt het ook ongrijpbaarder en duurder.

Wij zien dat anders; een kort advies is zo gegeven en verstevigt de relatie. Consultancy is niet ongrijpbaar en duur, maar juist heel handig zijn als je het op een gerichte en doeltreffende manier gebruikt.

Voor ons geldt: ondernemen is al complex genoeg. ICT moet dat vooral niet lastiger maken. Met betrekking tot ICT en procesmatige zaken kunnen we u uitstekend helpen voorkomen dat uw aandacht onnodig wordt afgeleid van uw primaire doelstellingen. Dat is onze dienstverlening…..simpel.

Daar waar mogelijk zullen we de werkzaamheden fixed-date, fixed results, fixed-price met u afstemmen. Wij hanteren een reëel tarief omdat we niet alle overhead hoeven mee te financieren zoals de grotere consultancy bedrijven.

4Simplicity noemt dit "Standaard maatwerk"; vooraf spreken we af wat we gaan doen, hoe lang het duurt voordat u het resultaat krijgt en -niet onbelangrijk- hoeveel het gaat kosten.

We kunnen meedenken over alle processen en bedrijfsonderdelen waarbij ICT betrokken is. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan: begeleiding bij pakketkeuzes en implementaties, optimaal (her)gebruiken van de aanwezige faciliteiten, overstappen van leverancier, telefonie, etc. Het doel is om de betrokken mensen in uw organisatie mee te nemen en vertrouwd te maken met de IT in uw onderneming.

Gelijktijdig zorgen we ervoor dat uw medewerkers, nadat de klus geklaard is, zelfstandig verder kunnen. Natuurlijk zijn we na afloop niet direct weg; nazorg is zeer belangrijk om een goede service te bieden en het gewenste effect te verzekeren.

Indien nodig of gewenst, maken wij gebruik van verschillende onafhankelijke partners op allerlei vlakken. Hierbij houdt u slechts 1 aanspreekpunt, waardoor er geen verwarring kan ontstaan en de zaak relatief simpel en overzichtelijk voor u blijft.

Voor een eerste indruk of het interessant is om eens volledig vrijblijvend kennis te maken, kunt u HIER onze gratis MKB Quick Scan doen. Door te reageren op slechts een paar stellingen, krijgt u een indicatie of u kunt winnen en besparen met uw IT.

Klik hier voor onze prijzen en tarieven.

Quick Scan MKB

quickscan

Staat uw IT omgeving
al op scherp?

4Simplicity
Eldon Dorland
06-45488751
033-4728384
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

QR-code
Scan deze code en
onze gegevens
staan direct in uw telefoon.Postadres:
Weteringkade 201
3826 AW Amersfoort