4Simplicity maakt gebruik van cookies.
Klik hier voor meer informatie.
jtemplate.ru - free extensions for joomla
./images/header/eldon-dorland.png

Over

4Simplicity is een initiatief van Eldon Dorland.


Eldon-DorlandTermen als praktisch, pragmatisch, simpel en doeltreffend zijn allemaal op hem van toepassing. Verder heeft hij een autodidactische en zeer brede interesse, die hij zakelijk graag omschrijft als een “gezonde bemoeizucht”.

Hij kijkt verder dan alleen de directe plek waar een situatie zich voordoet. Er is namelijk altijd een oorzaak die is samengesteld uit verschillende factoren.

Eldon heeft in de afgelopen 20 jaar bij diverse werk- en opdrachtgevers zijn ervaring opgedaan in zeer uiteenlopende functies die allemaal ICT-gerelateerd waren. Hierdoor weet hij lastige situaties en grote uitdagingen ten gunste van opdrachtgevers om te buigen voor een optimaal resultaat.

Uitdaging zoeken...

"Dat kan niet” of “dat lukt toch niet” zijn een tweetal uitspraken die standaard de reactie oproepen: "Dat zullen we nog wel eens zien”. Deze resultaatgerichtheid heeft zijn opdrachtgevers veel profijt gebracht

Wat zeggen anderen...

Anderen omschrijven Eldon als zeer resultaatgericht en van alle markten thuis. Hij laat zich nooit uit het veld slaan. "Down to earth, with a technical background and getting the job done anyhow."

Kortom; hij verliest nooit het doel uit het oog en zal alles in het werk stellen om het gewenste resultaat ook te bereiken. Door zijn bevlogen, gemotiveerde en directe manier van communiceren weten mensen niet alleen wat ze aan hem hebben, maar ook dat ze veel van hem mogen verwachten.Benieuwd wat anderen nog meer over Eldon zeggen? Lees de testimonials.

Meer weten?

Wilt u meer over Eldon weten? Klik hier om zijn linkedin profiel te bezoeken. Of neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.


4Simplicity
Eldon Dorland
06-45488751
033-4728384
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

QR-code
Scan deze code en
onze gegevens
staan direct in uw telefoon.Postadres:
Weteringkade 201
3826 AW Amersfoort