4Simplicity maakt gebruik van cookies.
Klik hier voor meer informatie.
jtemplate.ru - free extensions for joomla
./images/header/herstructureringit.png

(Her)structurering IT

Niemand ontkomt meer aan ICT; het is een vitaal en essentieel ondersteunend deel van uw bedrijfsvoering. Hoewel tegenwoordig noodzakelijk, hoeft het ook zeker geen “kwaad” te zijn. De kreet “less is more” is zeker bij IT-zaken en zeer waar woord.

Door uw ICT zo simpel als mogelijk te houden en rekening te houden met de (toekomstige) mogelijke en wenselijke toepassingen binnen uw organisatie, helpen wij te bewaken dat IT geen last wordt.

Omdat IT voor velen niet de hoofdactiviteit is, wordt het –plat gezegd- vaak gezien als rompslomp. Het overzicht raakt vanzelf zoek, de kosten stijgen vaak ongemerkt en de frustratie rond IT in de organisatie neemt toe.

Met het in beeld krijgen en juist organiseren van de IT-zaken dalen de kosten en nemen onbegrip en frustratie eromheen af. Dit levert nog eens een extra en zeer grote “onzichtbare” winst op; werkplezier….. Zo simpel is het.

Als u de ICT op orde weet te krijgen en iedereen weet hoe -met slechts een relatief kleine inspanning- wordt voorkomen dat er chaos ontstaat, loopt het allemaal veel soepeler en blijft de frustratie uit. De waarheid ligt dan ook in de balans tussen de bedrijfsdoelen en de IT-ondersteuning ervan.

4Simplicity helpt u om deze balans te vinden en ook te behouden. Dit doen we op alle schaalgroottes en alle fronten; of het nu gaat om een bedrijf met 5 werkplekken of om grote organisaties met duizenden werkplekken. Niet alleen de techniek, maar ook de organisatie rondom gebruik, procedures, licenties, contracten, etc… ze komen allemaal aan bod.

Vaak blijkt dat zonder verlies van benodigde functionaliteit de meeste bedrijven tot 200 werkplekken ongeveer de helft kunnen besparen op hun structurele IT-gerelateerde kosten. Geldt dat ook voor u?

Doe hier onze gratis Quick Scan MKB. Door te reageren op slechts een paar stellingen, krijgt u een indicatie over de winst en besparingen die er binnen uw organisatie op ICT-vlak te behalen kunnen zijn.

Nieuwsgierig of 4Simplicity iets voor u kan betekenen? Een oriënterend gesprek kost niets en is eenvoudig gepland! Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Quick Scan MKB

quickscan

Staat uw IT omgeving
al op scherp?

4Simplicity
Eldon Dorland
06-45488751
033-4728384
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

QR-code
Scan deze code en
onze gegevens
staan direct in uw telefoon.Postadres:
Weteringkade 201
3826 AW Amersfoort