4Simplicity maakt gebruik van cookies.
Klik hier voor meer informatie.
jtemplate.ru - free extensions for joomla
./images/header/overzicht.png

Diensten

Wij kunnen u over de gehele breedte in ICT van dienst zijn. Deze vallen globaal uiteen in drie deelgebieden.

tas boeiclock
Consultancy

(Her)structurering IT

Interim- & projectmanagement


Consultancy
Hiermee begint eigenlijk alles. Kennismaken en van gedachten wisselen over de plaats en toepassing van ICT in uw onderneming. Wellicht wilt u zaken beter voor elkaar hebben, plannen maken voor de toekomst of gewoon weten hoe er minder kosten met betrekking tot IT-zaken gemaakt kunnen worden waardoor de winst in uw onderneming toeneemt. Lees verder of neem hier contact op voor een kostenloze kennismaking.

(Her)structureren IT
(Weer) orde en overzicht in uw IT-omgeving en ICT-middelen. De helpende hand die u helpt om de IT optimaal op orde te krijgen. ICT moet uw onderneming nu eenmaal in de volle breedte ondersteunen!

De mogelijkheden binnen de ICT-sector zijn onbegrensd. Dat betekent echter ook dat er goed nagedacht moet worden over de toepassingen ervan. De frisse en onpartijdige blik van 4Simplicity kan u hierbij uitstekend helpen.

Met jarenlange ervaring met ICT-zaken in alle onderdelen van het bedrijfsleven kijken we niet alleen welke ICT-middelen er zijn, maar vooral wat u er mee doet en wat u ermee kunt; HOE de middelen juist voor úw onderneming het meest effectief kunnen worden ingezet.

Grip op uw ICT, die u daarna ook eenvoudig zelf kunt behouden omdat wij u actief bij het volledige traject betrokken houden. Lees verder of neem hier contact op voor een kostenloze kennismaking.

Wilt u zelf direct nu al zien of u ergens op zou kunnen winnen met uw ICT? Doe dan onze Quick Scan MKB, het kost u slechts een paar seconden. 


Interim- & projectmanagement
Sommige dingen vragen om een externe aanpak. Of het nu een realisatietraject of een reorganisatie is. Misschien heeft u een IT-afdeling die (opnieuw) goed in de organisatie moet worden opgezet.

Een interne man of vrouw mist hier vaak de tijd en vaak ook de benodigde kennis voor. Ook komen bij dit soort trajecten methodieken kijken die niet goed samengaan met de dagelijkse routine van een lopende organisatie.

Hierbij is het handig om tijdelijk een externe deskundige voor aan te trekken, die -met een frisse kijk- samen met u duidelijk het doel definieert en ervoor zorgt dat het ook bereikt wordt; binnen de afgesproken tijd tegen het afgesproken budget.

Interim-management kent ook een zachte kant. Dit als er tijdelijk moet worden "opgepast" op de afdeling, omdat er op het moment vanuit de organisatie geen eigen leidinggevende beschikbaar is. Lees verder of neem hier contact op voor een kostenloze kennismaking.Met 20 jaar ervaring in diverse sectoren als MKB, onderwijs, banken, en overheid kunnen wij u op alle fronten in uw organisatie helpen. In zowel kleinere als grotere organisaties zijn wij goed bekend met de bedrijfsvoering en alle bijbehorende aspecten op procesmatig, technisch, en zeker het politieke en menselijke vlak.


Quick Scan MKB

quickscan

Staat uw IT omgeving
al op scherp?

4Simplicity
Eldon Dorland
06-45488751
033-4728384
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

QR-code
Scan deze code en
onze gegevens
staan direct in uw telefoon.Postadres:
Weteringkade 201
3826 AW Amersfoort