4Simplicity maakt gebruik van cookies.
Klik hier voor meer informatie.
jtemplate.ru - free extensions for joomla
./images/header/interim-management.png
Error
  • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING

Interim- & projectmanagement

Interim management geeft u de mogelijkheid uw IT-afdeling te hervormen naar uw wensen. Het slaat de brug tussen de operationele en de strategische doelstellingen van uw organisatie.

Soms is het wenselijk of noodzakelijk om veranderingen door te voeren. Hierbij komt het menselijk aspect om de hoek; veranderen is altijd lastig en vervelend. Binnen uw organisatie wilt u dan niet de onderlinge werkrelaties schaden; daarvoor haalt u op Interim-basis iemand van buitenaf. Deze voert in samenspraak met u de veranderingen door zonder dat het team uiteen valt.

Met centraal overzicht zorgen wij ervoor dat uw IT afdeling gericht uw bedrijfsvoering pro-actief blijft ondersteunen. Hierbij zijn we zeker ook bereid om zelf de mouwen op te stropen en mee aan de slag te gaan, als de situatie dat op een bepaald moment vraagt.

Hetzelfde geldt voor omvangrijkere trajecten zoals migraties van het ene softwarepakket naar het andere. Hier komen duidelijk andere zaken bij kijken dan in de reguliere ondersteuning en dagelijkse operatie het geval is; Ieder zo zijn specialisme.

ITIL en PRINCE2 gecertificeerd, zijn wij zeer goed bekend met alle organisatorische processen en aspecten van uw IT bedrijfsvoering en de bijbehorende spanningsvelden. De wereldwijde standaarden en methodieken als ITIL, ISM, RUP, Agile, LeanSixSigma, IPMA, PRINCE2, Tmap, ICEB, SOA zijn ons welbekend.

Concreet zijn wij de partner die u de zorg voor deze zaken uit handen kan nemen. Hierdoor kan uw organisatie gewoon 'lekker blijven doen waar ze goed in is' . Wij bewaken in overleg met u en volgens de vooraf gemaakte afspraken dat de ondersteunende of veranderende IT op rolletjes loopt. Als vanzelfsprekend informeren wij u over status en voortgang zodat u vinger aan de pols houdt en we zeker stellen dat uw organisatie gediend is.Vrijblijvend kennismaken en verder praten over deze onderwerpen? Neem gerust contact met ons op.


Quick Scan MKB

quickscan

Staat uw IT omgeving
al op scherp?

4Simplicity
Eldon Dorland
06-45488751
033-4728384
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

QR-code
Scan deze code en
onze gegevens
staan direct in uw telefoon.Postadres:
Weteringkade 201
3826 AW Amersfoort