4Simplicity maakt gebruik van cookies.
Klik hier voor meer informatie.
jtemplate.ru - free extensions for joomla
./images/header/blog.png

Dienstverlening 3.1

-Anno straks-

"met Lego kun je alles maken"...
U weet wel: die plastic blokjes in allerlei kleuren. De mooiste creaties tot aan een heuse ferrari-replica op de laatste Lego-tentoonstelling. Je moet alleen even door hebben in welk verband je de blokjes moet opstapelen, maar dan heb je ook iets dat solide in elkaar zit. De enige beperking is je eigen fantasie.


"Nederland wordt steeds slimmer"…
De enorme showrooms waar mensen zich vergapen en vervolgens door de verkoper zich het halve assortiment laten aansmeren; Ze verdwijnen steeds verder...tegenwoordig is het "Nee, ik kijk alleen maar rond" Vervolgens gaat de "slimme consument", vaak via sites als Google, op zoek naar de beste deal. Zij die dat niet doen, zijn eigenlijk dieven van de eigen portemonnee.


1976 zei Wim Kan: "een allerlaatste loodgieter...staat bij Madame Tussaud". Iemand anders zei laatst "HBO is het nieuwe Mavo+" Er komt een situatie aan waarin papieren minder belangrijk worden –voor zover dat al niet het geval is-  omdat iedereen ze wel heeft...straks gaat het erom wat je kan en zit er gewoon weer, net als in de jaren ’30 en ’80, een raketgeleerde op de chauffeursstoel van de stadsbus omdat we er daar al genoeg van hebben. Alle MBO en HBO pretstudies..ook nog eens met examengaranties... je wordt er mee doodgegooid.


In alle takken van productie en dienstverlening is er een verschuiving gaande en het aanbod is enorm. De legosteentjes zijn er inmiddels in overvloed.


Mensen worden steeds "luier" en weten van steeds meer een beetje. Iedereen(dus ook klanten) wil vrijheid en heeft die ook. Natuurlijk kun je dan ook niet alles weten en daardoor is ook behoefte ontstaan aan mensen die op sommige gebieden "meer specialist zijn dan zij"...


In veel gevallen hebben ze geen idee wat ze dan met die overvloed aan legosteentjes zouden willen (of kunnen). Een ferrari-replica is leuk, maar de meesten willen eigenlijk niet meer dan een klein autootje wat makkelijk in elkaar te zetten is en ze snel mee kunnen gaan spelen.


Maar waar vindt je dan die ontwerpen/bouwtekeningen, wanneer haal je het pakketje, waar is de prijs/kwaliteit verhouding het beste..... en hoe zet je het in elkaar?


De "nieuwe economie" wordt net als een Lego-fabriek... modulair, flexibel en onbegrensd..... de toegevoegde waarde voor de dienstverleners zit in het organiseren ervan ten gunste van de afnemers van deze overvloed aan legosteentjes;


Zij vormen het menselijke Google+…

 

In deze gedachte loopt 4Simplicity voorop. Wilt u hierover eens vrijblijvend verder van gedachten wisselen of ziet u aanknopingspunten, neem dan gerust contact op of laat uw gegevens achter.

Op datum